Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Emek Mahallesi İstikbal Caddesi No 2 Şereflikoçhisar / ANKARA
Vizyon
Tüm kadrosu ile bilirlikte daima göreve hazır bulunan Mesleki eğitimde dünya standartlarını yakalamış Sosyal, kültürel etkinliklerde adından söz ettiren Mesleki eğitim ihtiyaçlarına duyarlı iş hayatıyla ortak çalışabilen İhtiyaçları doğrultusunda eğitim planlamaları yapabilen Eğitimde en son teknolojiyi kullanabilen Öğrencilere mesleki rehberlik, iş bulma, iş kurma, iş hayatı hakkında bilgi sahibi olma konularında rehberlik yapabilen Hepimizin özlemini duyduğumuz bir okula sahip olmaktır.
Misyon
1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanununda ifadesini bulan amaçlara ulaşmak Atatürk ilke ve inkılaplarını özüne sindirmiş bireyler yetiştirmek Tüm öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yeterliliğe sahip, düşünen ve problem çözme yeteneği gelişmiş, önüne çıkan tüm engelleri aşabilen, teknolojiyi kullanabilen, araştıran, sorgulayan, bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen, nitelikli bir meslek sahibi olan üretken bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli
E5 karayolu altı, Emniyet Merkezi binası yanı