Nis

Kut'ül - Amare Zaferi'nin 108. yıldönümü ilçemiz okullarından Şereflikoçhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan programla okulumuz Şehit Sercan Bulak Çok Amaçlı Salonu'nda kutlandı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği "Kut-ül Amare Zaferi'nin 108. Yılı" temalı liseler arası şiir yarışmasında ilçe birinci ve il ikincisi olan öğrencimiz  Tarık Efe YAVAŞ Ankara'da düzenlenen ödül törenine katıldığından dolayı ödülü okul müdürümüz Abdullah ZİYREK'e teslim edildi.

Nis

Turizm haftası öğretmen ve öğrencilerimizin yapmış olduğu etkinlik ve çalışmalarla okulumuzda icra edilmiştir.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Nisan Ayı Değerlendirme Toplantısı Okul Müdürümüz Abdullah ZİYREK Başkanlığında Yapıldı.

Mrt

OKULUMUZ KÜTÜPHANESİ YAPILAN BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI SONUCU YENİ KİMLİĞİNİ KAZANMIŞTIR

KÜTÜPHANE HAFTASI KAPSAMINDA HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ PANOMUZ

Orman Haftası Panomuz

Okulumuzun Duvarları Resimlerle Süslendi

İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü

Ankara İli 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Konu-Soru Dağılım Tabloları

Ankara İli 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Konu-Soru Dağılım Tabloları

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kapsamında Hazırlamış Olduğumuz Pano Çalışmamız

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Mrt

1-7 Mart 2024 Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında "Deprem Anı Uygulaması ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi.

Şbt

VERGİ HAFTASI KUTLU OLSUN. 35. VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI KAPSAMINDA OKULUMUZDA HAZIRLANAN VERGİ HAFTASI PANO ÇALIŞMASI YAPILMIŞ VE VERGİ BİLİNCİ EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.