ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR - Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Okulumuz Sercan Bulak çok amaçlı salonunun boyası ve diğer muhtelif bakımları yapılmıştır.

Şbt

Rehberlik araştırma merkezi müdürü ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler ve öğrencilerimize rehberlik taramasında bulundular.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Abdullah ZİYREK Başkanlığında Yapıldı.

Ara

Okulumuz 27 Aralık Atatürk koşu yarışması kızlar 600 metre dalında ilçe 2. si olmuştur.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Liseler Arası Afiş Yarışmasına Katılım Sağlandı. Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Pano Çalışması Yapıldı.

YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMALARI

Ara

Okulumuzdaki tadilat bakım onarım işlemleri okul yönetimimiz tarafından yapılmaktadır.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

KIZILAY HAFTASI KUTLU OLSUN

5000 YILLIK MİLLET YAŞASIN CUMHURİYET

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMALARI

Afet Farkındalık Eğitimi Yapıldı

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

May

25 Nisan- 04 Mayıs 2023 tarihleri arasında ilçemizde bulunan 8-9. sınıf öğrencilerine; okulumuz Şehit Sercan Bulak Çok Amaçlı Salonu'nda, okulumuzda eğitim verilen meslek alanları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Okulumuzda bulunan Adalet, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Muhasebe ve Finansman Alanı öğretmenleri tarafından  öğrencilere; mesleki eğitim, meslek liselerinin avantajları, okulumuzun özellikleri ve okulumuzda eğitim verilen meslek alanları hakkında sunumlar yapıldı.

May

Okul müdürümüz Abdullah ZİYREK' in başkanlığında 2022-2023 eğitim öğretim yılı Nisan ayı değerlendirme toplantısı 02/05/2023 tarihinde yapılmıştır.