Nis

Okulumuz spor salonunda, tüm personelin ve öğrencilerin katılımıyla 13.04.2023 tarihinde iftar programı düzenlenmiştir.

Nis

11/04/2023 tarihinde okul müdürümüz Abdullah ZİYREK'in başkanlığında, meslek dersi öğretmenlerinin katılımıyla meslek tanıtımı toplantısı yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü Programı okulumuz Şehit Sercan Bulak Çok Amaçlı Salonu'nda, okulumuz tarafından gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Mrt

"İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 102. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü"  Abdülbaki Ünlü İmam Hatip Ortaokulu  tarafından okulumuzda düzenlenen program ile kutlandı.

Şbt

Okul müdürümüz Abdullah ZİYREK' in başkanlığında 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu toplantısı 21/02/2023 tarihinde yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda 11.01.2023 Çarşamba günü  okul müdürümüz Abdullah ZİYREK' in başkanlığında tüm öğretmenlerin katılımıyla Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı Planlama toplantısı yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda yönetici, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla yemek etkinliği düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuzda kitap okuma etkinlikleri düzenlenerek, okumayı bir yaşam kültürü haline getiren nesiller yetiştiren bir okul modeli oluşturmak amaçlanmaktadır. Okulumuzdaki öğretmenlerin, öğrencilere kitap önerileri ile öğrencilerde kitap okuma alışkanılığı kazandırılmak amaçlanmaktadır.

Kas

Okul müdürümüz Abdullah ZİYREK' in başkanlığında 2022-2023 eğitim öğretim yılı Kasım ayı değerlendirme toplantısı 22/11/2022 tarihinde yapılmıştır.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ü Aramızdan Ayrılışının 84. Yıldönümünde Sevgi Saygı ve Rahmetle Anıyoruz..

Program okulumuz Şehit Sercan Bulak Çok Amaçlı Salonu'nda, Şereflikoçhisar Şehit Murat Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilmiştir.

May

MİLLİ MÜCADELE´NİN 100. YILI KAPSAMINDA İLÇE ŞEHİTLİĞİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ